SONSBEEK LENTEFESTIVAL 2020

20 maart 2020

Vier de lente tijdens het Sonsbeek Lentefestival!

Zondagmiddag 22 maart vindt de 4de editie van het Sonsbeek Lentefestival plaats in Park Sonsbeek in Arnhem. Net als voorgaande jaren is het festival gratis toegankelijk en kan je op vijf locaties genieten van live muziek met een Arnhems tintje. De artiesten spelen toegankelijke muziek die goed past bij de sfeer van het eerste lenteweekend!

LOCATIES & LINE-UP: Brasserie De Boerderij - Marieke Ruessink en Wil Franken Grand Café Aan de Beek - The Tributes De Palatijn - William Smulders & Lieke Grey Sonsbeek Paviljoen- Bateria Monte Reno Stadsvilla Sonsbeek - Bas Janssen & Band (Ook wel bekend als Bastian Steven!)

TOEGANG: Gratis

BEREIKBAARHEID: Tijdens festiviteiten in Park Sonsbeek kan het erg druk zijn. Wij raden u aan om met het openbaar vervoer, fiets of te voet te komen. Meer info: www.sonsbeekagenda.nl

Foto evenement: Masha Bakker Matijevic – Photography

Facebookevent: klik hier

Progamma: volgt

Artiesten informatie:  zie onderstaand