De Grote Schijn

21 oktober 2021

De Grote Schijn komt dit najaar voor het eerst naar Arnhem met een bijzondere wandeltocht door het donker. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere!

Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Park Zypendaal in Arnhem vormt deze herfst het decor voor een bijzondere avondwandeling. Alsof het park bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed. De natuur speelt de hoofdrol tijdens De Grote Schijn met het park als natuurlijk decor. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze ruim 2 kilometer lange wandeltocht door het donker. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Er zijn geen sprookjeswezens of boze tovenaars die hun magie verspreiden en zo het park tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud! De Grote Schijn in Arnhem vindt plaats in Park Zypendaal. De entree bevindt zich nabij de kruising Parkweg met de Zijpendaalseweg. Binnenkort tref je hier meer informatie en de plattegrond aan.

Van 21 t/m 31 oktober is De Grote Schijn in Arnhem open vanaf 19:00 uur. Op 31 oktober is De Grote Schijn in Arnhem open vanaf 18:00 uur i.v.m. de wintertijd. Om lange wachtrijen bij de entree te voorkomen, werken we met tijdsloten van een kwartier. Na het kiezen van je dag, vragen we je om een tijdstip te kiezen, gedurende dat kwartier kun je naar binnen. Er is voldoende tijd om de makkelijk toegankelijke route van ca. 2 kilometer op eigen tempo af te leggen, om 23:00 uur gaan alle lichten uit. Plan je vertrek goed. We vragen iedereen zo veel mogelijk zich aan de aangewezen tijdsloten te houden. Op zaterdag 25 september zijn de nieuwe coronaregels van de Rijksoverheid ingegaan. Voor je bezoek aan De Grote Schijn – dat is ingedeeld als een doorstroomevenement – hoef je geen coronatoegangsbewijs te tonen. Om wachtrijen te voorkomen en elkaar de ruimte te kunnen geven, blijft het reserveren van een tijdslot noodzakelijk.