Dutch Whisky Festival

29 september 2018

Het whisky festival voor liefhebbers, door liefhebbers

29 september 12.00 - 19.00 uur

Whisky liefhebbers Arno Borsboom en Jeroen Koetsier realiseerden een aantal jaren geleden al, dat ze eigenlijk zelden meer naar whisky festivals gingen. En hun whisky vrienden ook. Na zo’n 15 jaar regelmatig festivals in binnen- en buitenland bezocht te hebben, hadden ze het steeds meer wel gezien. Veel van de aangeboden whisky’s hadden ze al eens geproefd, en het werd vaak steeds drukker en grootschaliger. Zelfs naar hun favoriete festival in Limburg an der Lahr gingen ze niet elk jaar meer om die reden.

Stoppen met de whisky passie was natuurlijk geen optie. Dus werd het idee om zelf een festival te organiseren geboren. Eentje waar ze zelf wél naar toe zouden gaan: minder groot & druk, met een ontspannen sfeer, en maar één lange sessie. Met een groot aanbod van Old & Rare flessen, die ze zelf ook verzamelen. Maar ook de nieuwe releases single casks en limited editions, naast de standaard 10, 12 en 15-jarige bottelingen. En in Arnhem, want in dit deel van het land werd nog geen groter festival georganiseerd.

Nu een paar jaar later is het zo ver! Met hulp van hun goede vriend Michiel Wigman organiserne ze de 1e editie van het Dutch Whisky Festival. Op 29 september 2018 in de Witte Villa, een prachtige locatie in het Sonsbeekpark vlak naast station CS.

We gaan er samen een mooi feest van maken!