Eten op Rolletjes

14 juni 2019

Eten op Rolletjes is terug! Van 14 t/m 16 juni 2019 strijken we voor het vierde jaar neer in Arnhem! En weer in het prachtige Sonsbeekpark. We toveren deze unieke plek om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Eten op Rolletjes verzorgt de sfeer die je van ons kan verwachten met:

✔ Foodtrucks (meedoen? stuur dan een mail; meedoen@etenoprolletjes.nl) ✔ Live muziek & DJ’s (meedoen? meedoen@etenoprolletjes.nl) ✔ Kidsvermaak & straattheater ✔ De lekkerste speciaalbieren en wijnen

BELANGRIJKE INFORMATIE – ARNHEM

Entree & openingstijden

– Toegang is helemaal gratis. Wel betaal je voor het glaswerk. – De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan Apeldoornseweg ter hoogte van de bushalte. – We adviseren iedereen om lopend of met de fiets te komen. Er is namelijk weinig parkeerruimte rondom het Sonsbeekpark. – De keukens zijn op vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend. Op zaterdag zijn we open van 13:00 tot 23:00 uur en op zondag van 13:00 tot 22:00 uur.

Bereikbaarheid

– Rondom het Sonsbeekpark is weinig parkeermogelijkheid voor auto’s. Kom je met de auto? Gebruik dan een van de omliggende parkeerplekken of parkeergarages welke zijn aangegeven op de website van de gemeente Arnhem. Je kunt je fiets parkeren in de aangegeven fietsenstallingen. Let op! Vanwege werkzaamheden aan de Apeldoornseweg zal er regelmatig hinder zijn door opbrekingen.

Betalen

– Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen. – De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals.

Glaswerk

– Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar van dezelfde waarde. – Er zit GEEN statiegeld op ons glaswerk. Bewaak je glas dus met je leven 😉

Hiermee zorgen we samen voor een schoon terrein. Zie het daarnaast als een soort entree en/of souvenir.

Kijk voor uitgebreide informatie op: http://etenoprolletjes.nl/belangrijke-info/

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van o.a. lokale bandjes en DJ’s!

Ook voor vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.

Openingstijden: Vrijdag van 16:00 uur tot 23:00 uur Zaterdag van 13:00 uur tot 23:00 uur Zondag van 13:00 uur tot 22:00 uur

Kijk voor meer informatie op www.etenoprolletjes.nl 

Werkzaamheden Apeldoornseweg 2019

Tussen eind maart en september 2019 zijn er ingrijpende werkzaamheden aan de Apeldoornseweg. Park Sonsbeek is gedurende die tijd vrijwel niet bereikbaar vanaf de Apeldoornseweg en al helemaal niet per auto. Dus wilt u het park bezoeken voor een wandeling, een evenement of een bezoek aan de horeca? Kijk dan even voor meer info bij de kop bereikbaarheid op deze Sonsbeekagenda.