Flow Freedom Festival 2023

6 mei 2023

Vrienden, op 6 mei 2023 zijn we terug met FLOW Freedom Festival in het mooiste stadspark van Nederland, Park Sonsbeek in Arnhem. Op onze uniek plek, de Ronde Weide, pakken we uit met een nieuwe, nog dikkere editie! Vier met ons de vrijheid en de start van het festival seizoen 2023.
TIJDEN: 13.00 - 23.00 UUR
Klik hier voor TICKETS: --> UITVERKOCHT
LINEUP: Franky Rizardo Jasper Fioole Joey Daniel Michel de Hey Prunk & More.
Deze editie bevindt zich exclusief op de ronde weide en is toegankelijk voor 18+ Het event is alleen toegankelijk met een entree ticket.
Het festival wordt georganiseerd in het mooiste stadspark van Nederland. Heb respect voor de natuur en gooi o.a. je afval netjes in de prullenbak. Zorg dat je uiterlijk voor 21:00 binnen bent Er zijn kluisjes aanwezig!
BEREIKBAARHEID Gebruik de ingang van Park Sonsbeek aan de Apeldoornseweg bij Stadsvilla Sonsbeek (Witte Villa); Kom je met de fiets? Er is tegenover Stadsvilla Sonsbeek (Witte Villa) een fietsenstalling op het basketbalveld; Het festival wordt midden in het stadspark georganiseerd. Let op: er zijn geen parkeerplaatsen aanwezig. Kom dus vooral met de fiets of het OV. Kom je toch met de auto? Maak gebruik van de parkeergarages in Arnhem.