Flow Freedom Festival

5 mei 2019

Flow Freedom Festival

Save the date, op 5 Mei 2019 organiseren we samen met Stadsvilla Sonsbeek de 3e editie van FLOW Freedom Festival! Vier dansend met ons de vrijheid in het mooiste stadspark van Nederland: Park Sonsbeek.

Op zondag 5 Mei vieren we de vrijheid tijdens FLOW FREEDOM FESTIVAL

Het mooiste stadspark van Nederland, Park Sonsbeek, vormt het decor van dit gratis toegankelijke festival. Rondom Stadsvilla Sonsbeek zal een foodcourt voorzien in veel lekkere foodtrucks en op de Ronde Weide wordt een stage gehost door FLOW.

Line up: FRANKY RIZARDO BENNY RODRIGUES  LUUK VAN DIJK WILLIAM DJOKO TUNNELVISIONS  JASPER FIOOLE  IVY KNOCK  CHARLOTTE SCHWARTZ

TOEGANG: Gratis! LET OP: Park Sonsbeek heeft een maximum qua aantal bezoekers. Als dit aantal is bereikt, wordt er niemand meer toegelaten. Dus kom op tijd!

INGANG: De hoofdingang van FLOW Freedom Festival is bij Stadsvilla Sonsbeek. I.v.m. werkzaamheden aan de Apeldoornseweg raden we je aan om Park Sonsbeek te betreden via de ingang aan de Zijpendaalseweg of Sonsbeekweg. De Ronde Weide is te bereiken via de route langs Stadsvilla Sonsbeek.

PARKEREN: Er is GEEN parkeergelegenheid in Park Sonsbeek, daarom raden we aan om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf Arnhem Centraal is het 15 minuten lopen naar het festival. Besluit je toch met de auto te komen? Maak gebruik van de parkeergarages in het centrum van Arnhem. Vanaf de parkeergarages is het 10 tot 15 minuten lopen naar het festivalterrein.

FIETSEN: Speciaal voor het Flow Freedom Festival is er onderaan de Steile Tuin een fietsenstalling gefaciliteerd. Graag de fietsen in deze fietsenstalling plaatsen.

FOOD & DRINKS: Op het festival kun je betalen met consumptiemunten. Deze zijn te verkrijgen bij Stadsvilla Sonsbeek en de Ronde Weide. Het is mogelijk om met zowel cash als pin te betalen. Eigen consumpties zijn op het festival niet toegestaan.

KLUISJES: Er zijn geen kluisjes aanwezig op het festivalterrein.

<18: Kinderen onder de 18 zijn toegestaan op het festivalterrein, mits onder begeleiding van een oudere.

VISITATIE (o.a. tascontrole): Onze evenementenbeveiliger mag na jouw instemming je tassen en meegebrachte goederen controleren op verboden en niet-toelaatbare voorwerpen. Een fouillering bij evenementen mag niet door een beveiliger worden afgedwongen. Als je deze instemming weigert mogen we je de toegang tot het evenement weigeren.

Voor meer informatie houd de eventpagina van het Festival in de gaten via onderstaande link:

Facebookevent Flow Freedom Festival