Herfstmarkt Molenplaats Sonsbeek

8 oktober 2017

Zondag 8 oktober organiseert ‘Arnhem tuiniert’ in samenwerking met Molenplaats Sonsbeek een Herfstmarkt. Aan deze markt wordt deelgenomen door verschillende groene organisaties.

Programma Bij ‘ARNHEM TUINIERT’ zijn biologische bloembollen verkrijgbaar, die nu geplant kunnen worden en in het voorjaar bloeien. Hoveniersbedrijf DE GROENE VINGERS beantwoordt vragen over de herfst in je tuin. Stadstuin KWEEKLAND heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen, tuinboeken en andere tuinartikelen. BEEKHUIZEN BLOEMBINDERS laat zien hoe je een mooie herfsttafel kunt aankleden. GROEN ARNHEM & ARNHEM KLIMAATBESTENDIG informeren over het belang van het vergroenen van je tuin.

Catering De catering is deze dag in handen van MOLENPLAATS SONSBEEK. Naast koffie, thee en appeltaart is er ook heerlijke pompoensoep verkrijgbaar. Kinderen kunnen, onder begeleiding, pannenkoekjes bakken boven een vuurkorf.

Datum: zondag 8 oktober van 12.00 – 16.00 uur Locatie: Molenplaats Sonsbeek Zijpendaalseweg 24a www.molenplaatssonsbeek.nl Entree gratis

‘Arnhem tuiniert’ is een initiatief van Anthonetta van Bergenhenegouwen (Bloemen in de tuin) en Moniek de Bakker (Tuin van de buren).