Lentefestival 2019

24 maart 2019

Nog heel even en dan is het écht lente - dat vieren we op zondag 24 maart met het Sonsbeek Lentefestival. Op zes horecalocaties in Park Sonsbeek wordt live muziek gemaakt door artiesten met een Arnhemse twist. Bij lieflijk lenteweer wordt er op de terrassen gespeeld, bij stormachtig lenteweer maken we het binnen extra gezellig.

Het festival, dat voor de derde keer op rij plaatsvindt, is gratis toegankelijk en speelt zich af op de volgende (horeca)-locaties: Stadsvilla Sonsbeek, Grand Café Aan de Beek, De Molenplaats, De Palatijn, Sonsbeekpaviljoen en Brasserie De Boerderij.

Alleen al van de line up komen de lentekriebels vanzelf opzetten; de artiesten lopen uiteen van singer-songwriter Stephanie Struijk (eerder bekend als Stevie-Ann) met haar ‘Liedjes van anderen’, jazzy tunes van The Charlestown Jazzband, de guilty-pleasuresongs van The Tributes tot Banda Exota met hun swingende muziek uit Afrika en Latijns-Amerika. Ook het duo William Smulders & Lieke Grey, de band Lean on me en zangeres Debrah Jade (die meedeed aan The Voice of Holland) luiden de lente in tijdens het festival. Het Sonsbeek Lentefestival wordt geïnitieerd door het Ondernemersverband Sonsbeek.

Sonsbeek Lentefestival Wanneer: Zondag 24 maart van 13:00 tot 17:30 uur Waar: Stadsvilla Sonsbeek, Grand Café Aan de Beek, De Molenplaats, De Palatijn, Sonsbeekpaviljoen en Brasserie De Boerderij Toegang: gratis

Facebookevent: klik hier

Progamma: klik hier

Artiesten informatie:  Klik hier

Werkzaamheden Apeldoornseweg

Tussen eind maart en september 2019 zijn er ingrijpende werkzaamheden aan de Apeldoornseweg. Park Sonsbeek is gedurende die tijd vrijwel niet bereikbaar vanaf de Apeldoornseweg en al helemaal niet per auto. Dus wilt u het park bezoeken voor een wandeling, een evenement of een bezoek aan de horeca? Kijk dan even voor meer info bij de kop bereikbaarheid op deze Sonsbeekagenda.