LENTEFESTIVAL SONSBEEK

25 maart 2018

Vier de lente met het Sonsbeek Lentefestival

Op zondag 25 maart organiseert het horecaverbond Sonsbeek wederom het Sonsbeek Lentefestival dat plaatsvindt verspreid over de zes horecalocaties in Park Sonsbeek te Arnhem. Net als vorig jaar is het festival gratis toegankelijk en valt er te genieten van live muziek met een Arnhems tintje.

Gezamenlijk programmeren Brasserie de Boerderij, Molenplaats Sonsbeek, Grand Café aan de Beek, Sonsbeek Paviljoen, Stadsvilla Sonsbeek en De Palatijn live muziek, uitgevoerd door artiesten uit de regio. De artiesten spelen binnen en / of op het terras van deze horecalocaties in het park. Met vrolijke en zomerse muziek nodigen ze iedereen van harte uit om de lente te komen vieren.

Het Sonsbeek Lentefestival is ontstaan vanuit een steeds intensiever wordende samenwerking tussen de horecalocaties in Park Sonsbeek. De eerste editie viel perfect samen met de eerste zonnige lentedag en samen met de enorme opkomst mag het daarmee een groot succes genoemd worden.

Sonsbeek Lentefestival

Wanneer: Zondag 25 maart, van 13:00 uur tot 17:30 uur

Waar: Stadsvilla Sonsbeek, Grand Café Aan de Beek, De Molenplaats, De Palatijn, Sonsbeek Paviljoen en Brasserie de Boerderij

Toegang: gratis


Meer info via www.sonsbeekagenda.nl

Facebook: https://www.facebook.com/SonsbeekAgenda/

Fotograaf: Masha Bakker Matijevic