Park Open

16 juni 2019

EERSTE PARK OPEN 

16 juni van 13:00 tot 20:00 uur

In 2019 zetten we weer vol in op een sterk en verrassend programma dat meer dan ooit teruggrijpt naar het 'oer-DNA' van Park Open: een eigen koers, creatief, groen en muziek als verbinding tussen álle 'Ernhemmers'. De zondagmiddag zit deze zomer weer goed!  Jij en de wei; daar komt niemand tussen. De kinderen hoeven zich geen minuut te vervelen... tussen de bands een smakelijke hap bij één van de foodkramen...en dan weer 'back to the music'! De bar tapt tot 20.00 uur.

Programma:

De dag begint met Lumen, indierock uit “Ernem” gevolgd door nóg een ‘indie-rocker’ uit Nijmegen en favoriet bij OOR voor Popronde: Foxlane! Van ‘indie’ gaat het dan richting ‘soul’ met de eerste ‘Gelreband@Park Open’: Miller & The Tone Machine! Over Three Little Clouds werd onlangs geschreven: “op het veld gaat het helemaal los als Three Little Clouds de eerste tonen inzet. De aanstekelijke mix van funk, rap, dance en vooral het plezier dat het zestal uitstraalt maakt dat het publiek het gras platwalst”. De dag sluit af met Waltzburg; eigenzinnige ‘zomerse’ indie uit Nijmegen. ‘Eyes Shut’ is de nieuwste single en dit najaar komt een album uit een tour door Nederland.

Werkzaamheden Apeldoornseweg 2019

Tussen eind maart en september 2019 zijn er ingrijpende werkzaamheden aan de Apeldoornseweg. Park Sonsbeek is gedurende die tijd vrijwel niet bereikbaar vanaf de Apeldoornseweg en al helemaal niet per auto. Dus wilt u het park bezoeken voor een wandeling, een evenement of een bezoek aan de horeca? Kijk dan even voor meer info bij de kop bereikbaarheid op deze Sonsbeekagenda.