Sonsbeek Vlotconcerten

30 mei 2019

Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’

De Regimentsfanfare 'Garde Grenadiers en Jagers' (RFGGJ) is een groot koperensemble met slagwerk. De belangrijkste taak is de begeleiding van militair ceremonieel, zoals commando-overdrachten.

De RFGGJ is een compacte en flexibel inzetbare regimentsfanfare. Doel is om een actieve bijdrage te leveren aan het versterken van de band tussen militairen en burgers, met oog voor behoud van traditie. De optredens hebben een kleinschalig karakter: van kleine theaters tot dorpshuizen. RFGGJ werkt samen diverse gastdirigenten. Facebook: http://www.facebook.com/RFGGJ Website: https://www.defensie.nl/onderwerpen/muziek/regimenstfanfare-garde-grenadiers-en-jagers Locatie: Vlot bij Brasserie De Boerderij Tijd: 12.00 - 14.00 uur Organisator: Sonsbeek Festival (Facebook@SonsbeekFestival)

 

Werkzaamheden Apeldoornseweg 2019

Tussen eind maart en september 2019 zijn er ingrijpende werkzaamheden aan de Apeldoornseweg. Park Sonsbeek is gedurende die tijd vrijwel niet bereikbaar vanaf de Apeldoornseweg en al helemaal niet per auto. Dus wilt u het park bezoeken voor een wandeling, een evenement of een bezoek aan de horeca? Gebruik dan de ingangen aan de Zijpendaalseweg bij de Molenplaats en Sonsbeek Paviljoen.