Sonsbeek Vlotconcerten

16 juni 2019

    Blaaskapel de Breethaler           

Topblaasmuziek op het Sonsbeekvlot in Arnhem met Blaaskapel De Breethaler uit Maasbree .

De Breethaler is een blaaskapel uit het Noord-Limburgse dorp Maasbree en is in 1986 ontstaan uit de fanfare St. Adegondis. De kapel bestaat uit een twintigtal ervaren muzikanten aangevuld met een zangduo. De kapel staat onder leiding van Paul Daemen. Het repertoire is voornamelijk een keuze uit Böhmische. Tsjechische, Egerländer,  echter ook populaire stimmungsmuziek behoort tot het repertoire.

Wordt de ene keer op een blaaskapellenfestival of op een Frühshoppen gespeeld, de andere keer zet de Breethaler een complete feesttent, schuttersfeest of Oktoberfest op z'n kop. Mensen die de kapel hebben gehoord en gezien kunnen het beamen, een optreden van de Breethaler is net even anders! Kortom, de Breethaler is een enthousiaste veelzijdige kapel die graag op hoog niveauhaar muziek op het vlot in het Sonsbeekpark ten gehore wil brengen.

http://www.breethaler.nl

https://www.facebook.com/blaaskapeldebreethalerhttps://sonsbeekvlotconcerten.wordpress.com

Werkzaamheden Apeldoornseweg 2019

Tussen eind maart en september 2019 zijn er ingrijpende werkzaamheden aan de Apeldoornseweg. Park Sonsbeek is gedurende die tijd vrijwel niet bereikbaar vanaf de Apeldoornseweg en al helemaal niet per auto. Dus wilt u het park bezoeken voor een wandeling, een evenement of een bezoek aan de horeca? Kijk dan even voor meer info bij de kop bereikbaarheid op deze Sonsbeekagenda.