Watercafé

21 februari 2019

Uitnodiging

Water Natuurlijk biedt Eerste Hulp Bij Klimaatverandering Water Natuurlijk is de waterschapspartij van groene doeners. Daarom nodigt zij de schrijfster van het bestsellerboek “Eerste hulp bij klimaatverandering” Anabella Meijer uit om donderdagavond 21 februari aanstaande in Arnhem (Molenplaats Sonsbeek) te vertellen over wat wel en niet werkt bij het in beweging krijgen van je omgeving bij het redden van de planeet. En heeft Water Natuurlijk één van de beroemdste tuinontwerpers van Nederland, Nico Wissing, gevraagd om tijdens het watercafé te komen vertellen wat je kunt doen om je tuin en je buurt aan te passen aan het veranderend klimaat en meer ruimte te bieden aan de natuur in de stad.

Water Natuurlijk is een landelijke waterschapspartij met lokale afdelingen die zich inzetten voor natuur, landschap en recreatie. Op woensdag 20 maart zijn de waterschapsverkiezingen, ter voorbereiding daarop organiseert Water Natuurlijk enkele watercafés. Op de kandidatenlijst van Water Natuurlijk Rijn en IJssel staan maar liefst vijf Arnhemmers: Sanne Blok, Margaret van Diermen, Yvonne van Hamersveld, Mirte van der Linden en Anne-Marie Pronk.

Graag tot 21 februari tijdens het eerste Watercafé in Arnhem

Datum: donderdag 21 februari Tijd: 20.00 - 21.30 uur, inloop 19.30 uur Locatie: Molenplaats Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24A Entree: gratis Aanmelden via: https://www.waternatuurlijk.nl/rijn-en-ijssel/activiteiten